Meistä

Meistä

OPI. INNOSTU. SISUSTA.
 

Sinun sisustuspersoonasi?

Rakastatko sisustamista? Kaipaatko lisäosaamista tilaratkaisuihin? Haluatko työskennellä suunnittelijana? 
Sisustusakatemian laadukkaat koulutukset vievät kohti tavoitteitasi, olitpa jo sisustusalan ammattilainen tai omaa remonttiprojektia tekevä harrastaja. Meidän koulutuksiimme voivat osallistua kaikki, joilla on intoa ja visio sisustamiseen. 


Unelmoi rohkeasti.

Sisutusakatemian opiskelijoille on avautunut yllättäviä ja uniikkeja reittejä toteuttaa unelmiaan! He ovat ryhtyneet yrittäjiksi, työllistyneet unelmiensa tehtäviin ja vaihtaneet alaa. Me haastamme positiivisesti, innostamme ja työnnämme eteenpäin. Opiskelijamme ovat saaneet korkeatasoisten kouluttajiemme avulla uutta näkemystä alaan ja löytäneet vahvuutensa.  


Verkostoidu ja opi oikeiden projektien kautta.

Sisustusakatemiassa pääset alan ytimeen. Vierailet parhaissa yrityksissä ja tutustut paikkoihin, joihin muuten et pääsisi. Verkostoidut ja luot suhteita kiehtoviin työmahdollisuuksiin. Sisustusakatemialla on laadukas ja arvostettu maine. Alan yrityksiltä tulee säännöllisesti työtarjouksia valmistuville oppilaillemme ja oppilaat pääsevät koulutuksen aikana harjoittelemaan oikeilla suunnitteluprojekteilla. 


Pitkä kokemus ja muuttuvat trendit aina hallussa.

Sisustusakatemia tuntee trendit ja vastaa ajan haasteisiin. Opit ennakoimaan, aavistamaan ja tunnistamaan ilmiöt ennen muita. Opit vinkit ja niksit ja näet kauemmas. Me kasvatamme alan parhaat tekijät ja seuraamme trendejä. Haluatko sinäkin olla mukana? 

Sisustusakatemialla on pitkä kokemus korkeatasoisesta kouluttamisesta. Meiltä on vuodesta 2010 lähtien valmistunut todella upea joukko sisustusalan osaajia. Sisustusakatemiassa opit sisustamaan, stailaamaan, valokuvaamaan, luonnostelemaan ja mallintamaan. 


Kattava koulutus.

Opetukseemme kuuluvat esimerkiksi 3D-piirtäminen, sisustustyylit ja värioppi sekä valaistus-, keittiö- ja kylpyhuonesuunnittelu. Koulutuksiimme kuuluu lähiopetusta, etätehtäviä, luentoja ja projektitöitä. Koulutuksemme ovat maksullisia ja kaikille avoimia – muita pääsyvaatimuksia ei ole. Meillä voit opiskella työn ohessa. 


Erotu ja löydä oma tyyli.

Meidän koulutuksemme on luovaa, inspiroivaa ja haastavaa. Meillä opit erottumaan joukosta ja löydät oman tyylisi. Pääset kokeilemaan taitojasi ja ideoitasi käytännössä. 


Helsinki, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku ja Verkko-SisAk. 

Sinun ei tarvitse asua kehä III:n sisällä saadaksesi ensiluokkaista, monipuolista sisustusalan koulutusta. Sisustusakatemia on Suomen ainoa kouluttaja, joka tarjoaa opiskelumahdollisuuksia monessa kaupungissa. Voit jatkaa ja täydentää opintojasi toisella paikkakunnalla muuton tai elämänmuutoksen vuoksi. Meillä voit opiskella myös kokonaan verkossa. 


Alan huiput.

Meidän kouluttajamme ovat oman alansa huippuasiantuntijoita, joilla on pitkä kokemus. Sisustusakatemian koulutusjohtaja on arvostettu sisustussuunnittelija Heidi Lindholm. Pääset inspiroitumaan muun muassa sisustussuunnittelija Niina Ahosen, luovuusvalmentaja Krista Launosen, sisustussuunnittelija Tomi Kouvolan sekä rakennusarkkitehti Memmu Pitkäsen opeissa. 


Täällä voit tutustua kouluttajiimme paremmin!