Ajankohtaista

Ajankohtaista

Canva-peruskurssi 4.9.2024

Super-suosion keväällä saavuttanut Canva-työkalun peruskurssi tulee taas ke 4.9.2024 - lue lisää sisällöstä täällä ja ilmoittaudu heti mukaan early bird -hintaan: CANVA-KURSSI | Sisustusakatemia


Lue lisää
HAKU ON AUKI!

HAKU ON NYT AUKI Helsingin, Oulun ja Verkon sisustussuunnittelijan ammatilliseen koulutukseemme syksyllä 2024 alkaen! 


Lue lisää
Sisustusakatemian ilme uudistui!

Sisustusakatemian logo ja ilme uudistuivat! Meille on tärkeää näyttää vielä enemmän juuri MEILTÄ - Suomen parhaalta sisustussuunnittelukoululta, joka kasvattaa alan parhaat tekijät. 


Lue lisää
Kesää odotellessa: lisää väreistä

Siirry kohti kesää värikkäissä merkeissä - tiedätkö, millainen on sinun vaikuttava väripalettisi?  


Lue lisää
Sisustussuunnittelija yrittäjänä -koulutus tulee taas!

Sisustusalalle räätälöity Yrittäjyysopinnot tulee taas uudistettuna painoksena! Kahden illan etäkoulutus on tarjolla syyskuussa 2024 ja tammikuussa 2025 kenelle tahansa aiheesta kiinnostuneelle. 


Lue lisää
Lisää keittiösuunnittelun osaamista Sisustusakatemiaan

Tervetuloa Sisustusakatemian kouluttajaksi, Jonita Raikko! Jonita tuo Sisustusakatemiaan keväästä 2024 alkaen rutkasti lisää keittiösuunnittelun ja -trendien osaamista ja vahvistaa jo ennestäänkin upeaa kouluttajien joukkoamme. 


Lue lisää
Tervetuloa tutor-ohjaajaksi, Nina!

Saamme riveihimme jälleen uutta osaamista, kun Nina Lindholm aloittaa Turun tutor-ohjaajana ensi vuoden puolella 2024 – tervetuloa Sisustusakatemiaan!


Lue lisää
Opiskele entistä joustavammin

Sisustusakatemian laajoissa sisustussuunnittelijan koulutuksissa opiskelet nyt entistäkin joustavammin – etäluennoista saat jatkossa käyttöösi tallenteen lukukauden ajaksi, jos muu elämä estää sinua osallistumasta juuri luennon hetkellä!  

Lisäksi voit maksaa opintosi vaikka kuukausimaksulla. 


Lue lisää
Liity Sisustusosaajiin!

Mikäli olet Sisustusakatemian nykyinen tai entinen opiskelija etkä vielä kuulu Sisustusosaajiin, nyt kannattaa liittyä! Meitä on ennätysmäärä, jo lähes 200 jäsentä! 


Lue lisää
Kiitos vuosista Sisustusakatemiassa, Merita!

Merita Lintula lopettaa tällä viikolla Sisustusakatemiassa, haluamme kiittää häntä lämpimästi hänen hienosta työstään, läsnäolostaan ja paneutumisestaan Sisustusakatemian tutor-ohjaajan ja kouluttajan tehtävissä (Tu


Lue lisää
Canva-kurssi 7.3.2024

Nyt sinulla on mahdollisuus saada some- ja markkinointimateriaalisi aivan uudelle tasolla tehokkaasti yhden illan Canva-kurssilla - lue lisää täällä ja ilmoittaudu mukaan: 

CANVA-KURSSI | Sisustusakatemia


Lue lisää
Tervetuloa SisAkiin kouluttamaan, Margit!

Sisustusakatemia hankkii uutta osaamista jatkuvasti myös taitavien ja innostavien kouluttajien muodossa – uusimpana tulokkaana ihana sisustussuunnittelija, taiteilija ja pitkän linjan kouluttaja Margit Artimaa!


Lue lisää
Sketch Up -jatkokurssi 6.11.2023 alkaen

Mikäli et ole vielä löytänyt sisäistä SketchUp-taituriasi, nyt siihen on loistava mahdollisuus Lasse Homen SketchUp-jatkokurssilla! 

HUOM! tämä on siis ylimääräinen, maksullinen kurssi eikä liity meneillään oleviin Sisustusakatemian sisustussuunnittelijan koulutuksiin.


Lue lisää
Tervetuloa SisAkin kouluttajaksi Anna!

Kouluttajiemme upea joukko kasvoi jälleen – tervetuloa Sisustusakatemiaan Anna Piskonen, kokenut kestävän kehityksen asiantuntija! 

Anna opettaa meillä siis syksyllä 2023 alkavista koulutuksista lähtien suunnittelijan vastuullisuutta sisustussuunnittelussa – tärkeä ja ajankohtainen aihe. 


Lue lisää
Tervetuloa SisAkiin opettamaan stailausta, Anu!

Stailaaja, sisustussuunnittelija Anu Tuomikoski opettaa meillä jatkossa stailausta – tervetuloa takaisin SisAkiin Anu! Anun esittelyn löydät lyhennettynä Kouluttajat-sivulta, tässä hiukan pidempi versio: 

 


Lue lisää
Tervetuloa SisAkin kouluttajaksi Saija!

Kesäkuun mittaan Saija Aimo ottaa Leena Rekolan hommat haltuun Tampereen SisAkin suunnilla – tervetuloa “takaisin” (Saija on itsekin SisAkin entinen opiskelija!)! 

Tutustu Saijaan tarkemmin kouluttajat-sivullamme: Kouluttajamme | Sisustusakatemia

 

 


Lue lisää
Loviisan asuntomessut & Villa Aurora

Loviisan asuntomessut lähestyvät – oletko jo tutustunut IDEAA-Designin Riikka Sourun* projektiin Villa Auroraan, jossa hän toimii arkkitehti- ja pääsuunnittelijana? 

Voit lukea lisää vaikkapa täällä: Villa Aurora - asuntomessutalo 2023 (ideaa.design)


Lue lisää
SisAk-lyhenne allekirjoitukseesi

Erotu joukosta ja allekirjoita viestisi kuten yllä!

Voit nyt Sisustusakatemiasta valmistuneena* lisätä ammattinimikkeesi perään lyhenteen 'SisAk' ja kertoa näin saaneesi osaamisesi Suomen arvostetuimpiin kuuluvalta sisustussuunnittelualan kouluttajalta - onnea!


Lue lisää