FAQ - Usein kysyttyä

FAQ - Usein kysyttyä

Valmistuuko koulutuksesta sisustussuunnittelijaksi?

Koulutuksemme antaa valmiudet toimia sisustusalan tehtävissä. Sisustussuunnittelijan nimike ei ole suojattu, joten sitä saa käyttää vapaasti. Sisustussuunnittelukoulutuksemme on kattava sekä tasokas koulutus, jossa keskitytään yksityistilojen suunnitteluun. Julkisten tilojen sisustussuunnittelua voit opiskella täydennyskoulutuksena julkitilasuunnittelukoulutuksessamme.

Olemme yksityinen ja koko Suomen kattava kouluttaja ja koulutuksistamme valmistuu vuodessa noin 250 oppilasta. Koulutuksemme on maksullinen ja kaikille avoin – muita pääsyvaatimuksia ei ole.

Saako sisustuskoulutuksesta sisustussuunnittelijan tutkintonimikettä?

Koulutus on ns. aikuisopiskelua ja voit opiskella työsi ohessa. Tutkintoon johtavat opiskelut ovat opetushallituksen hyväksymiä ja huomattavasti pidempiä koulutuksia.

Kuuluuko sisustussuunnittelukoulutuksenne opintotuen piiriin?

Opintotuesta kannattaa kysyä sitä myöntävältä taholta.

Miten korvaan menetetyn luentopäivän?

Saat luentomateriaalin kaikista luentokerroista ja jos haluat, voit korvata menetetyn luennon toisen ryhmän tai kaupungin luentokerralla. Emme hyvitä erikseen menetettyjä luentokertoja.

Jos haluan keskeyttää koulutuksen, hyvitetäänkö se minulle?

Myöhemmin kuin 21 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitetaan 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta eikä osallistuja saavu koulutukseen tai keskeyttää sen, veloitetaan koko maksu. Peruutus on toimitettava kirjallisena Heidi Lindholm (heidi.lindholm (a) sisustusakatemia.fi) tai postitse; Sisustusakatemia, Solbölentie 600, 10570 Bromarv.

Saako sisustuskoulutuksesta todistuksen?

Koulutuksesta saa todistuksen ja projektityöstä erillisen kirjallisen arvostelun.

Miten oppilaat ovat työllistyneet koulutuksen jälkeen?

Sisustusakatemian koulutuksilla on laadukas maine sisustusalalla. Alan yrityksiltä tulee säännöllisesti työtarjouksia valmistuville oppilaillemme ja oppilaat pääsevät koulutuksen aikana harjoittelemaan oikeilla suunnitteluprojekteilla.

Sisustusakatemiasta valmistuvat suunnittelijat saavat uutta näkemystä alaan sekä rohkeutta toteuttaa unelmiaan – olet jo varmasti törmännytkin Sisustusakatemiasta valmistuviin alan yrittäjiin! Koulutuksessamme on myös paljon oppilaita jotka opiskelevat sisustamista omaksi iloksi.


Katso lisää muiden oppilaiden tarinoita KOKEMUKSIA-sivulta.