Tervetuloa SisAkiin opettamaan stailausta, Anu!

Tervetuloa SisAkiin opettamaan stailausta, Anu!

anu Tuomikoski

Stailaaja, sisustussuunnittelija Anu Tuomikoski opettaa meillä jatkossa stailausta – tervetuloa takaisin SisAkiin Anu! Anun esittelyn löydät lyhennettynä Kouluttajat-sivulta, tässä hiukan pidempi versio: 

 

Anu on työskennellyt asuntojen myyntistailauksen parissa pitkälle yli vuosikymmenen. Hän innostui alasta jo asuessaan Tukholmassa vuonna 2008 ja kävi siellä stailauksen ensimmäiset koulutukset. Sisustussuunnittelijaksi Anu valmistui Sisustusakatemiasta vuonna 2011 ja työllistyi saman tien stailaajaksi. Hän on vuosien varrella työskennellyt myös suunnittelijana, sisällöntuottajana, yrittäjänä ja viimeiset viisi vuotta Bo LKV:n päästailaajana. Siellä hän pääsi kehittämään yrityksen stailaus- ja kuvauskonseptia, rekryämään ja kouluttamaan kymmeniä luovan alan tekijöitä sekä osallistumaan moniin luoviin projekteihin. 

Keväällä 2023 aika oli jälleen luovalle yrittäjyydelle. Lumoa living etc. on syntynyt intohimosta sisustamiseen, kouluttamiseen ja asuntojen visuaaliseen markkinointiin. Lumoa tuottaa myyntistailauksen, -kuvauksen sekä sisustuksen verkkokursseja alan ammattilaisille, opiskelijoille ja oman kodin innokkaille sisustajille. Lisäksi Lumoa tarjoaa konsultointi- ja sisustuspalveluja oman kodin myyjille ja sisustajille.

 

" Sisustaminen on minulle muutakin kuin työ; se on elämäntapa. Sytyn arjen kauniista yksityiskohdista ja inspiroidun kaikesta kauniista ympärilläni. Rakas harrastukseni on valokuvaus ja jaan visuaalista kuvasisältöä Instagramissa tilillä anu_tuomikoski. Haluni oppia lisää kasvaa vain iän myötä; tällä hetkellä opiskelen valokuvausta, somea ja vaikuttajamarkkinointia."