Vaikuta väreillä -luento

Vaikuta väreillä -luento

Vaikuta väreillä -luento

Millainen on sinun vaikuttava väripalettisi?  

Tällä väriluennolla opit syvällisemmin värien vaikutuksesta sisustukseen ja miten omaa värisilmää voi kehittää. Saat myös pienen kertauksen väriopin perusasioista.

Luentotallenteen sisältö

Luentotallenne käsittelee havainnollisin esimerkein muun muassa seuraavia kysymyksiä:

•Miten työstät väripalettiasi?

•Miten suomalaiset sisustavat väreillä?

•Miten teet värisuunnitelman?

•Näin hyödynnät väriteoriaa

Lisäksi saat luennolta omatoimisia harjoitustehtäviä. 

Kenelle

Luento sopii kaikille värien käytöstä ja värisuunnittelusta kiinnostuneille. Luento sopii myös Sisustusakatemian entisille & nykyisille opiskelijoille, kyseessä on lisämateriaali. 

Luennoitsija

Luennoitsijamme Krista Launonen on todellinen väriekspertti; hän on ammatiltaan kuvataiteilija, taideterapeutti sekä taideasiantuntija. Hän opettaa myös Sisustusakatemiassa muun muassa värioppia. 

Luennon muoto

Nauhoitettu tallenne, jonka voit katsoa tietokoneeltasi. 

Luennon hinta

Luentotallenteen hinta on 75 € (sis. alv 24 %). Voit opiskella tallennetta oman aikataulusi mukaan ja se on käytettävissäsi 1 kuukauden ostopäivästä.  OSTA TALLENNE TÄÄLLÄ:  https://ndanordic-design-academy.campwire.com/checkout/vaikuta-vareilla-luento-d3224530

HUOM! Sisustusosaajien jäsenille 50 € (sis. alv. 24%) – jäsenille on lähetetty koulutuksesta lisätietoa sähköpostitse! Jos olet vasta liittynyt tai liittymässä jäseneksi ja olet kiiinostunut tästä luennosta, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@sisustusosaajat.fi! 

 

”Värien valitseminen muille – ja itsellekin – on vaikeaa, jos ei tunne omia värien aiheuttamia tunnereaktioita ja ymmärrä suhdetta väreihin – tervetuloa oppimaan lisää väreistä!" 

Krista 

Krista