Haku

Haku

Toteuta unelmasi!

Hae meille opiskelmaan sisustussuunnittelua.
Tarjoamme koulutusta viidessä eri kaupungissa sekä internetin välityksellä.
Koulutukset alkavat keväällä ja syksyllä.


1. Löydä itsellesi sopiva paikka ja aika alta löytyvistä tiedoista. 
2. Klikkaa kaupungin nimeä ja tutustu tarkemmin koulutukseen.
3. Lataa info paketti itsellesi ja tutustu siihen rauhassa.
4. Hae koulutukseen ja toteuta unelmasi!

Seuraava koulutus alkaa 9.9.2021 – 1.9.2022

 

Koulutuksen kesto

11 kk monimuoto-opiskelua sisältäen n 42 lähiopetuspäivää joihin kuuluu luennot, useita opintoja tukevia etätehtäviä sekä yritysvierailuja.

 

Kenelle koulutus on tarkoitettu

Laaja ja monipuolinen sisustussuunnittelukoulutus sinulle, joka olet kiinnostunut sisustussuunnittelun opinnoista tai ehkä jo työskentelet sisustusalan tehtävissä ja haluat laajentaa ja päivittää sisustusalan osaamistasi. Voit myös osallistua koulutukseen ja työstää omaa projektiasi. Pitkä sisustussuunnittelukoulutuksemme antaa valmiudet ... Lue lisää

Seuraava koulutus syksyllä 2022

 

Koulutuksen kesto

11 kk monimuoto-opiskelua sisältäen n 38 lähiopetuspäivää joihin kuuluu luennot, useita opintoja tukevia etätehtäviä sekä yritysvierailuja.

Olemme vuoden 2020 aikana toteuttaneet, aina suositusten mukaan, koulutuksia onnistuneesti myös etäopetuksena, Zoom-työkalulla. Oppilailta olemme saaneet tästä erittäin hyvää palautetta ja he ovat kokeneet saaneensa saman tiedon ja taidon myös tällä vaihtoehtoisella opetustavalla. Vuonna 2021 seuraamme jatkuvasti terveysviranomaisten suosituksia ja tarvittaessa jatkamme tätä hyväksi todettua opetustapaa.... Lue lisää

Seuraava koulutus keväällä 2022

 

Koulutuksen kesto

10 kk monimuoto-opiskelua sisältäen 33 lähiopetuspäivää sisältäen useita opintoja tukevia etätehtäviä sekä yritysvierailuja.

Olemme vuoden 2020 aikana toteuttaneet, aina suositusten mukaan, koulutuksia onnistuneesti myös etäopetuksena, Zoom-työkalulla. Oppilailta olemme saaneet tästä erittäin hyvää palautetta ja he ovat kokeneet saaneensa saman tiedon ja taidon myös tällä vaihtoehtoisella opetustavalla. Vuonna 2021 seuraamme jatkuvasti terveysviranomaisten suosituksia ja tarvittaessa jatkamme tätä hyväksi todettua opetustapaa.

 

... Lue lisää

Seuraava koulutus keväällä 2022

Kevään 2021 koulutus on jo alkanut

 

 

Koulutuksen kesto;

11 kk monimuoto-opiskelua sisältäen n 40 lähiopetuspäivää joihin kuuluu luennot, useita opintoja tukevia etätehtäviä sekä yritysvierailuja.

Olemme vuoden 2020 aikana toteuttaneet, aina suositusten mukaan, koulutuksia onnistuneesti myös etäopetuksena, Zoom-työkalulla. Oppilailta olemme saaneet tästä erittäin hyvää palautetta ja he ovat kokeneet saaneensa saman tiedon ja taidon myös tällä vaihtoehtoisella opetustavalla. Vuonna 2021 seuraamme jatkuvasti terveysviranomaisten suosituksia ja... Lue lisää

Seuraava koulutus 14. syyskuuta 2021 – 7. lokakuuta 2022

 

Koulutuksen kesto

11 kk monimuoto-opiskelua sisältäen 41 lähiopetuspäivää, joihin sisältyvät luennot, useita opintoja tukevia etätehtäviä sekä mahdollisesti yritysvierailuja.

 

Kenelle koulutus on tarkoitettu

Laaja ja monipuolinen sisustussuunnittelukoulutus on sinulle, joka olet kiinnostunut sisustussuunnittelun opinnoista tai ehkä jo työskentelet sisustusalan tehtävissä ja haluat laajentaa ja päivittää sisustusalan osaamistasi. Voit myös osallistua koulutukseen ja työstää omaa projektiasi. Laaja... Lue lisää

Sisustusakatemiassa voit opiskella myös verkossa – kevään 2021 koulutus on alkanut, syksyn koulutuksen haku avautuu pian.

Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2021 ja haku siihen avautuu huhtikuun aikana. Hakulinkki koulutukseen sekä info tulee tälle sivulle.

Koulutuksen kesto
17 kk etäopiskelua sisältäen vuorovaikutteista Zoom-etäopetus, useita opintoja tukevia etätehtäviä sekä yritysvierailuja. Luennoitsijoina toimivat Sisustusakatemiasta jo tutut luennoitsijat kuten Niina Ahonen, Tomi Kouvola, Krista Launonen, Heidi Lindholm, Merita Lintula ja Leena Rekola.
 
Laaja ja monipuolinen... Lue lisää