SISUSTUSSUUNNITTELUKOULUTUS 2017

 

Vuoden 2017 koulutus on jo alkanut ja seuraava koulutus alkaa keväällä 2018!

 

 

Koulutuksen kesto;

8 kk monimuoto-opiskelua sisältäen 29 lähiopetuspäivää sekä useita etätehtäviä sekä omaehtoista opiskelua.

 

Katso tästä Tampereen koulutuksen aikataulu vuonna 2017

 

Hakuaikaa jatkettu 28.2 saakka tai kunnes ryhmä on täynnä

 

 

Kenelle koulutus on tarkoitettu

Laaja ja monipuolinen sisustussuunnittelukoulutus sinulle, joka olet kiinnostunut sisustussuunnittelun opinnoista niin alanvaihdon yhteydessä tai ehkä työstämään omaa projektiasi. Ehkä jo työskentelet sisustusalan tehtävissä ja haluat laajentaa ja päivittää sisustusalan osaamistasi. Pitkä sisustussuunnittelukoulutuksemme antaa ammatillisen osaamisen sisustussuunnittelijan työhön.

Voit opiskella myös työsi ohella – lähiopetukset pääosin iltaisin sekä viikonloppuisin- katso tarkemmat koulutusaikataulut erillisten kaupunkien ja koulutusten kohdalta.

 

Sisustuskoulutuksen sisältö

Sisustussuunnittelun koulutus koostuu lähiopetuspäivistä jolloin käydään läpi monipuolisesti ja intensiivisesti sisustussuunnittelun eri osa-alueita. Lähiopetuspäivien aiheita ovat mm;

 • asunto- ja tilasuunnittelun eri osa-alueet
 • sisustustyylien tuntemus
 • teknisen sekä perspektiivipiirtämisen eri vaiheet ja siihen sisältyvää ohjattua piirustusta
 • sketchup alkeet
 • värioppi sekä värien käyttö sisustamisessa
 • pintamateriaalien käyttö eri kohteissa
 • akustoivat tuotteet ja ratkaisut
 • valon ominaisuudet, eri tilojen valaistustarpeet sekä valaistusuunnittelun perusteet
 • kattavat luennot keittiö- ja kylpyhuonesuunnittelussa
 • sisustustekstiilit ja niiden käyttökohteet
 • sisustamisen viimeistely, sommittelu sekä stailaus
 • sisustusalan yrittäjyys

Oppimista tukee laadukkaat ja monipuoliset yritysvierailut paikallisiin alan yrityksiin jotka ovat oman alueensa parhaimmistoa. Yritysvierailuilla oppilaat pääsevät syventymään ja tutustumaan mm eri pintamateriaaleihin, tekstiileihin sekä valaistukseen. Useat vierailukohteista ovat kohteita joihin kuluttaja ei normaalisti pääse käymään.

 

Koulutusta tukevat harjoitustehtävät

Koulutuksen aikana tehdään kolme suurempaa etätehtävää, joiden laajuus ja aihesisältö tukee opittuja taitoja ja tietoja. Etätehtävät jaetaan vaiheittain koulutuksen aikana ja oppilaalla on mahdollisuus työstää tehtäviä vapaasti omalla aikataululla koulutuksen edetessä. Etätehtävien lisäksi lähiopetustunneilla tehdään yhdessä ja pienryhmissä päivän aiheisiin liittyviä harjoitustehtäviä. 

Projektityö-nimellä kutsumme koulutuksen päätteeksi esiteltävää itsenäistä suunnittelutyötä, jonka tarkoitus on kuvata opiskelijan koulutuksen aikana oppimaa tietoa ja taitoa. Projektityö voi olla joko itsenäisesti tehty suunnittelutyö tai tutkielma alaan liittyvään osa-alueeseen.

Kaikkien harjoitustehtävien ja -töiden tekemiseen annetaan henkilökohtaista ohjausta. Tehtävät esitetään omassa opiskeluryhmässä ja ammattitaitoiset opettajat arvioivat sekä työn sisältöä että esitystapaa. Näin kaikki oppilaat saavat arvokasta kokemusta sekä näkemystä eri esitystavoista sekä suunnitteluratkaisuista.

 

- Tieto karttuu luennoilla ja lukemalla, taito karttuu harjoittelemalla ja tekemällä -

 

Koulutustilat

Monitoimitalo 13 (entinen Steinerkoulu), Satakunnankatu 13, 33100 Tampere - sisäänkäynti rakennukseen Pellavatehtaankadun puolelta. Luokkatiloista löytyy modernit ja monipuoliset luentoa tukevaa laitteistot.

 

Koulutuksen hinta

Koulutuksen kokonaishinta on 2 150 € sis alv 24 % , jonka voi maksaa;

- yhdessä erässä 2 150 €

- kahdessa erässä 2 * 1 085 € (yhteensä 2 170 €)

- neljässä erässä 4 * 547,50 € (yhteensä 2 190 €)

 

Hakeminen koulutukseen

Voit hakea koulutukseen täyttämällä hakulomakkeen (lataa tästä) joka toimitetaan joko sähköpostitse leena.rekola(@)sisustusakatemia.fi tai postitse: Sisustusakatemia, Tampere/Leena Rekola, Laululinnunpolku 4, 37140 NOKIA

Käsittelemme hakemukset 14 pvän sisällä ja ilmoitamme sinulle henkilökohtaisesti pääsystä mukaan koulutukseen. Koulutukseen mahtuu vain 18 oppilasta ja täytämme opintoryhmän hyväksyttyjen hakemusten mukaan.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Kysy kattavaa sähköistä esitettä!

Tampereen koulutusvastaava, muotoilija, sisustussuunnittelija SI Leena Rekola, puh. 0400-843 540 tai leena.rekola(@)sisustusakatemia.fi