Tervetuloa
sisustus
akatemiaan

Sisustusakatemia on osaava ja innostava yksityinen sisustusalan monipuolisten sisustuskurssien tarjoaja, joka toimii tällä hetkellä; Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella ja Turussa ! Sisustusakatemia on toiminut jo vuodesta 2010 ja sisustuskursseiltamme valmistuu vuosittain 250 opiskelijaa.

Meillä on tarjolla erilaisia sisustamiseen liittyviä täydennyskursseja mm stailausta, suunnitteluohjelmia ja sisustusvalokuvausta sekä monipuolista, jopa 11 kuukautta kestävä sisusstussuunnittelukurssi (hki). Ja jos yrityksenne haluaa teille räätälöityä kurssia, lyhyttä tai pitkää, niin sekin onnistuu. Seuraavilta sivulta löydät lisätietoa kaikista alkavista kursseistamme.

Kurssimme ovat avoin kaikille, emmekä edellytä aikasempaa koulutus- tai työkokemusta alalta. Kurssimme sopivat mm;

  • sisustuksen harrastajille / elämäntapa sisustelijalle
  • rakentajalle ja remontoijalle
  • sisustusalan ammattitehtäviin tähtäävälle
  • jo alalla työskenteleville

 

Kysy lisää kaikista sisustuskursseista;


    Heidi Lindholm,

   koulutusjohtaja, Sisustusakatemia Oy,

    p. 0400 198 588, heidi.lindholm(@)sisustusakatemia.fi

 

 

 

Usein kysyttyä;

 

Valmistuuko kurssilta sisustussuunnittelijaksi ?

Sisustussuunnittelijan nimike ei ole suojattu, joten sitä saa käyttää kuka tahansa. Sisustussuunnittelukurssimme antaa hyvän sisustusalan perusosaamisen, kurssilla emme käy läpi julkisten tilojen sisustussuunnittelua. Yhdeksän kuukauden (Helsinki - muut kaupungit n 7 kuukautta) mittainen suunnittelukurssi antaa valmiudet assistenttitasoiseen osaamiseen. Olemme yksityinen ja koko Suomen kattava kouluttaja ja kursseiltamme valmistuu vuodessa noin 250 oppilasta. Kurssimme on maksullinen ja kaikille avoin – muita pääsyvaatimuksia ei ole.

Saako sisustuskurssista tutkintonimikettä ?

Ei saa, kurssi on ns aikuisopiskelua ja on rakennettu niin että voit opiskella työsi ohessa. Tutkintoon johtavat opiskelut kestävät pidempään ja ovat laajempia.

Miten korvaan menetetyn luentopäivän ?

Saat luentomateriaalin kaikista luentokerroista ja jos haluat, voit korvata menetetyn luennon toisen ryhmän tai kaupungin luentokerralla. Emme hyvitä erikseen menetettyjä luentokertoja.

Kuinka pitkä on opetustunti ?

Opetustunnin pituus riippuu luentoaiheesta sekä miten ryhmän opetus etenee. Aikataulussa mainittu lähiopetustunti on 45 min, jotta hakijoilla olisi helpompi verrata vastaavia koulutuksia keskenään.

Jos haluan keskeyttää kurssin niin hyvitetäänkö se minulle ?

Myöhemmin kuin 21 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitetaan 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta eikä osallistuja saavu kurssilla tai keskeyttää sen, veloitetaan koko maksu. Peruutus on toimitettava kirjallisena Heidi Lindholm (heidi.lindholm (a) sisustusakatemia.fi) tai postitse; Sisustusakatemia, Solbölentie 600, 10570 Bromarv.

Saako sisustuskurssista todistuksen ?

Kurssista saa todistuksen ja lopputyöstä erillisen kirjallisen arvostelun.

Miten oppilaat ovat työllistyneet kurssin jälkeen ?

Osa on hakeutunut alan yrityksiin töihin jo kurssin aikana; kalusteliikkeet sekä keittiöliikkeet näkevät sisustuskurssimme hyvänä pohjana laadukkaaseen asiakaspalveluun. Jotkut ovat perustaneet kurssin jälkeen oman suunnittelutoimiston ja keskittyneet yksityistilojen suunnitteluihin. Kurssillamme on myös paljon oppilaita jotka opiskelevat sisustamista omaksi iloksi.

 

 

Tutustu kurssilaisemme Nuran Samaletdin kokemuksiin Sisustusakatemian Sisustussuunnittelukurssista:

Matka kohti omaa Unelmaa…

Olen toiminut aiemmin media-alalla. Äitiysvapaan ja muutaman ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen päätin ryhtyä toteuttamaan pitkäaikaista unelmaani työskennellä täysipäiväisesti sisustamisen parissa.

Halusin syventää oppiani ja saada tutkinnon alalta joten lähdin metsästämään erilaisia opiskelumahdollisuuksia. Sisustusakatemian valitsin parhaaksi vaihtoehdoksi siksi, että, opiskelu suoritettiin iltaisin ja viikonloppuisin, tahti oli rivakka määrästä ja laadusta tinkimättä. Valintaan vaikutti myös kurssin sisältö, yritysvierailut ja vierailevat luennoitsijat. Henki oli nuorekasta ja ”tätä päivää”. jatkuu ....

 

Tutustu kurssilaisemme Johanna Malmivaaran kokemuksiin Sisustusakatemian Sisustussuunnittelukurssista:

"Sisustaminen on aina ollut lähellä sydäntäni,mutta lopullisesti innostuin sisustamisesta omakotiprojektimme yhteydessä vuonna 2002. Rakentamisen jälkeen seurasi vielä oman äidin kesämökin täydellinen remontointi, jonka loputtua alkoi tuntumaan, että uusiakin projekteja täytyisi löytää, ettei oma mies joutuisi jatkuvasti toteuttamaan kaikkia uusia remontti-ideoita kotonamme. jatkuu ......
         

   Johanna Malmivaara
   sisustussuunnittelija
   Sisustussuunnittelu Dream Home
   p. 040-5353221
   johanna@dreamhome.fi, www.dreamhome.fi
   johanna.malmivaara@gmail.com

 
 
 
 
 
 
Tutustu kurssilaisemme Markku Janhusen kokemuksiin Sisustusakatemian Sisustussuunnittelukurssista:
 
"Ensisijaisesti hakeuduin sisustussuunnitelija koulutukseen siksi, että lähes kolmenkymmenen vuoden ura kampaajana alkaa valitettavasti terveydellisistä syistä olla ohi. Mutta tuo ikävä ammattitauti oli kohdallani tavallaan positiivinen potku eteenpäin. Olen aina ollut kiinnostunut siitä mille ympärilläni näyttää. Kaikki lukuisat kotini olen laittanut rakkaudella ja minulle ei todellakaan ole sama kuinka asun. Opiskelenhan nyt alaa, josta olen erittäin kiinnostunut ja innoissani. Ja se tuntuu erittäin hyvälle. Tämä on hieno mahdollisuus. jatkuu ....
 
 
   Markku Janhunen
   sisustussuunnittelua
   Lemon Deco
   p. 050 516 3382
   make.janhunen@kolumbus.fi
   http:\maketsu-maketsu.blogspot.fi
 
 
 
 
 
 
Maken ottamia kuvia sekä hänen koulutöitään;